Meny

Ingen mässa utan Alf – missa inte Bokmässan i Göteborg!

SEPTEMBER 2017: Alf Henrikson-sällskapet har genom åren blivit ett välkänt inslag på den stora bokmässan i Göteborg, och där kommer vi att finnas med också i år. 

På årets mässa, 28 september–1 oktober 2017, dukar Sällskapet upp en inspirerande mässmeny i vår monter B 10:80 intill DELS-scenen i De Litterära Sällskapens hörna. 

I år presenterar vi en nyutgåva av den finurliga boken Sagor, som Catharina Grünbaum försett med upplysande och underhållande kommentarer.

 De populära verskorten har i år fått ett nytillskott med en rad kort med vers av Alf och teckning av Björn Berg. Vi säljer förstås också tidigare utgivna böcker.


SÄLLSKAPETS AKTIVITETER PÅ BOKMÄSSAN:
FREDAG 29/9 kl 13.30
Sällskapets nytillträdde ordförande, advokaten Sven Unger, berättar spirituellt om sin bekantskap med Alf.

LÖRDAG 30/9 kl 10.00
Catharina Grünbaum, Sällskapets redaktör, presenterar årets bok Sagor och delger oss intressanta och roande glimtar om dess bakgrund och tillkomst. Boken finns att inhandla i vår monter.

SÖNDAG 1/10 kl l4.00:
Sångerskan och skådespelaren Birgit Carlstén har tagit sig an en ny vinkel på Alf Henrikson: Erotiken i retoriken. Alf Henrikson filosoferar. 

HÄLSA PÅ I  MONTERN!
Alf Henrikson-sällskapets monter B 10:80 bemannas av ledamöter ur styrelsen under hela mässtiden. Möt oss där och prata om Alf! Välkommen!

MER LÄSNING:

Träffa styrelsen >
Bli medlem i Alf Henrikson-sällskapet >

Om Bokmässan i Göteborg

Mässan Bok & Bibliotek, ofta marknadsförd som Bokmässan, är en bokmässa som arrangeras årligen i Göteborg av Bok & Bibliotek i Norden AB samt Svenska Mässan. Den startades 1985 som Bibliotek 85 men bytte redan året därpå namn till det Bok & Bibliotek. Mässan är Nordens största mötesplats för bok- och biblioteksbranschen, och en av de stora kulturella mötespunkterna i Västsverige. Den arrangeras numera oftast i slutet av september månad.
www.bokmassan.se